петък, 16 февруари 2007 г.

хостинг

fileXoom е безплатен файл хостинг сайт. всичко, което трябва да направите е да се регистрирате. дават 500MB свободно място за безплатния акаунт, за ъпгрейднат, мястото е 2GB, като може свободно да качвате всякакви формати, включително емпетройки ;). единственото ограничение е, че максималният размер на файла, който качвате е 50MB и съответно 100 за ъпгрейднат акаунт.може да организирате папки, в които да катерите файловете си.

esnips дават 1GB, имат комюнити и може да броузвате файловете на други юзъри, които са подредени удобно по категории.и тук, може да с правите папки за файловете, да слагате тагове и други екстри.от сайта може да изтеглите туулбара за ъплоуд на esnips, което е препоръчително, но не и задължително.


ifolder е руски файл хостинг сайт. не съм сигурен колко място дават, но файловете са достъпни един месец, след качването (ако не се дърпат, предполагам). аз лично не го препоръчвам, защото скоростта на даунлоуд е отчайващо бавна. в този случай много по-удобно е да се ползват rapidshare или bgshare, но все-пак е някаква алтернатива. плюса е отново във възможността за организиране на папки, но при наличието на fileXoom и esnips, ползването на ifolder малко се обезмисля.

Няма коментари: